Stiri

Bebeluș de 9 luni, fără probleme medicale, decedat din cauza COVID-19

Tragedie fără margini într-o familie din Suceava. Bebelușul lor de numai 9 luni a murit după ce a contractat virusul SARS-COV-2. Durerea pierderii este și mai mare cu cât băiețelul nu avea alte probleme medicale.

În ultimele 24 de ore, au fost raportate 119 decese la bolnavi de COVID-19, 62 de bărbaţi şi 57 de femei, iar alături de bebelușul din Suceava și-a mai pierdut viața un tânăr de 25 de ani din judeţul Olt, care prezenta comorbidităţi şi era nevaccinat.

Au fost raportate nouă decese anterioare intervalului de referinţă, survenite în judeţele Brăila, Constanţa şi Suceava, în prima jumătate a lunii februarie. În continuare, peste o mie de persoane cu SARS-CoV-2 sunt internate la ATI, din cele peste 8.300 spitalizate. Printre cei aflați în stare gravă sunt și şapte copii.

11.477 de români au fost depistați pozitiv la SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore, din cele peste 62.000 de teste analizate, ceea ce înseamnă că rata de contagiere a zilei este de 18,5%, în scădere semnificativă față de săptămâna trecută.

Cele mai multe noi infectări sunt tot în Bucureşti – 3.657, urmat de judeţele Cluj – 817, Timiş – 569, Prahova – 520 și Ilfov – 514.

Încidenta din Capitală este cea mai mare din țară, dar continuă scăderea, până la 29,23 cazuri la mia de locuitori, iar rate mari de pozitivare la 14 zile mai sunt în Ilfov, Sibiu, Cluj şi Timiş. Suceava rămâne singurul judeţ în scenariul galben, cu o incidență de 2,62.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co