Stiri

Bărbat reținut de Polițiștii Capitalei

Un bărbat a fost reţinut după ce, sâmbătă seară, a provocat un scandal într-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei, fiind agresiv cu alte persoane aflate la cumpărături, dar şi cu personalul magazinului. În urma conflictului, izbucnit din cauza faptului că bărbatul respectiv a spart o sticlă cu vin, iar un angajat al magazinului i-a atras atenţia, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Sâmbătă, în jurul orei 21.00, prin mai multe apeluri la 112 s-a sesizat că într-un supermarket din sectorul 1 un client este agresiv cu celelalte persoane aflate la cumpărături, dar şi cu personalul.
„Din primele date a rezultat că întreg conflictul ar fi pornit de la faptul că bărbatul a spart o sticlă cu vin, iar un agent de pază i-a atras atenţia. În momentul în care bărbatul a început să se manifeste agresiv faţă de paznic, mai mulţi clienţi ai magazinului au intervenit în sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit şi angajaţi ai societăţii ce asigura paza magazinului, fiind apelată şi Poliţia”, arată Poliţia Capitalei.
În urma conflictului, un bărbat a necesitat îngrijiri medicale.
De asemenea, o poartă de control a magazinului a fost deteriorată, reprezentanţii societăţii comerciale făcând plângere.
Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violente , distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Bărbatul agresiv a fost reţinut.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co