Stiri

Bărbat omorât de un copac, la poalele Munţilor Călimani

Tragedie în pădure! Un bărbat de 45 de ani şi-a pierdut viaţa, marţi, după ce un copac a căzut peste el într-o zonă forestieră greu accesibilă de la poalele Munţilor Călimani, între localităţile Monor şi Batoş, potrivit ISU Bistriţa-Năsăud.

Spre locul intervenţiei au fost mobilizate un echipaj de pompieri cu şenilată, un echipaj al Ambulanţei, o echipă Salvamont, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Monor.

Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator de către echipajele de intervenţie şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, motiv pentru care a fost declarat decesul la locul evenimentului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa, în cadrul unui dosar pentru ucidere din culpă.

Bărbatul decedat era din comuna Monor şi era însoţit de un altul de 40 de ani, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud,

Cei doi s-au deplasat în pădure cu un tractor, pentru a scoate un arbore, moment în care cel de 45 de ani a fost lovit de copac în zona capului și a murit pe loc.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co