Stiri

Bărbat din Botoșani vindecat de coronavirus la 92 de ani!

Minunile în lupta cu noul coronavirus se înregistrează nu numai în străinătate, ci și în România. Dovada? Un bărbat de 92 de ani, din judeţul Botoşani, care s-a vindecat  de COVID-19, după ce a stat în spital mai mult de o lună.

Petru Alexei, din localitatea Văculeşti, a fost internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati” pe 24 martie, după ce a acuzat frisoane şi dureri de cap.

Petru Alexei, vindecat de coronavirus la 92 de ani

“A fost greu. Mă ţineau asistentele, surorile de acolo, că eu nu puteam merge. Îmi aduceau mâncare şi de mâncat mâncam eu. Tratament îmi dădeau. Era suficient. Ziua de naştere a fost în spital. Am regretat, am plâns. A venit Paştele, tot în spital l-a petrecut. Am plâns”.

La trei zile după internare, la spital au ajuns şi soţia şi fiica bătrânului, diagnosticate, de asemenea, cu COVID-19. Cei trei au stat în acelaşi salon.

Acum, bătrânul şi soţia sa au revenit la locuinţa lor din Văculeşti, iar fiica lor s-a externat şi a plecat la Suceava, acolo unde locuiește.

Ioan Asaftei, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati”

“Am bucuria să declar vindecarea şi externarea unui pacient în vârstă de 92 de ani din localitatea Văculeşti, la această vârstă venerabilă pe care a împlinit-o în spital, când a fost internat. A fost internat cu familia, soţia şi fiica dânsului, fiica sa fiind prima care s-a externat. Pacientul nonagenar a trecut cu bine prin această confruntare cu viaţa”.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co