Imobiliare Valea Prahovei
REGIONAL

Bărbat de 50 de ani, lovit pe trecerea de pietoni în București

Un bărbat de 50 de ani a fost lovit pe o trecere de pietoni din Calea Plevnei, în Capitală, în această dimineață, transmite Mediafax. La faţa locului au ajuns o echipă de medici şi mai mulţi poliţişti, care au testat-o cu aparatul etilotest, dar s-a constatat că femeia care a produs accidentul nu consumase alcool.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere Bucureşti au precizat că permisul şoferiţei care nu i-a acordat prioritate bărbatului a fost reţinut pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar și, în funcție de de numărul de zile de spitalizare ale victimei, oamenii ligii vor decide dacă vor întocmi un dosar penal pe numele conducătoarei auto, pentru vătămare corporală. Acesta se afla pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost accidentat de o femeie de 37 de ani, care se afla la volanul unei maşini de lux.

La faţa locului a venit şi soţia bărbatului lovit pe trecerea de pietoni, care a povestit că el mergea spre farmacie, pentru a-şi cumpăra mai multe medicamente.

„Eu am venit în repezeală să văd ce s-a întâmplat. (…) Se ducea la farmacie să îşi ia nişte medicamente”, a povestit soţia victimei.

Pe de altă parte, locuitorii din zonă spun că au mai avut loc accidente pe acea trecere de pietoni.

Sursa: Mediafax

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co