Stiri

Băile Felix își închide porțile pentru pensionari!

Anul acesta, Băile Felix nu mai figurează printre stațiunile care vor caza pensionari trimiși la tratament prin Casa Națională de Pensii Publice. Aceasta din urmă a respins de la licitaţie SC Turism Felix SA, din motive neștiute, neţinând cont de suferințele pensionarilor care au recomandări medicale pentru această staţiune.
Constantin Tomuleasa, secretarul Asociației Pensionarilor “Dreptate şi Adevăr” precizează faptul că “SC Turism Felix SA a contestat respingerea licitației, dar nu a avut câștig de cauză”. “Pensionarii au rămas fără dreptul la tratament. Ne-am pierdut dreptul de a ne prelungi viața cu ape termale”, a mai menționat Constantin Tomuleasa
Numărul stațiunilor cu asemenea destinație s-a redus de la 43, anul trecut, la 12! De asemenea, numărul hotelurilor care cazau pensionari s-a redus de la 117, anul trecut, la 13, anul acesta.
În 2017 banii pe biletele pensionarilor nu se mai împart la câteva zeci de firme de turism, ci îi ia una singură. Astfel miza este una foarte mare fiind în joc 17,39 de milioane de euro!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co