Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Băiatul de 4 ani intrat în comă la stomatolog, în moarte cerebrală

Vești proaste vin de la medici în cazul copilului de 4 ani, din Piteşti, care a intrat în comă după o anestezie la stomatolog. Băiețelul este în moarte cerebrală!

Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului “Grigore Alexandrescu” din Capitală (sursa: agerpres.ro)

“S-a efectuat, în prezenţa părinţilor, ElectroEncefaloGrama, care a arătat lipsa activităţii cerebrale. Copilul respiră doar susţinut de aparate”

Starea copilului s-a menținut “extrem de gravă” de marți seara, mai precizează reprezentanții unității medicale din Capitală, unde a fost transportat copilul.

CARTON Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului “Grigore Alexandrescu” din Capitală (sursa: agerpres.ro)

“Copilul este internat în reanimare, intubat şi ventilat mecanic, starea se menţine extrem de gravă, sub tratament de specialitate. Se fac investigaţii. Copilul a făcut stop cardiorespirator la stomatologie în urma unei anestezii generale şi a fost resuscitat local”.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că se fac verificări la clinica stomatologică din Piteşti, unde copilul de 4 ani a intrat în comă după o anestezie.

În acest caz a fost începută şi o anchetă a poliţiştilor din Piteşti, care au deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co