Stiri

Avion de luptă prăbuşit peste o clădire în California! Mai multe persoane, rănite

Cum e să te trezești cu un avion de luptă în clădirea în care lucrezi? Cam asta au simțit pe pielea lor cațiva californieni care au avut așadar parte de experiența vieții, soldată – din fericire – fără urmări prea grave.

Un avion multirol F-16 s-a prăbuşit peste un depozit aflat în apropierea unei baze aeriene din sudul Californiei, însă pilotul s-a catapultat şi se află în siguranţă, au anunţat autorităţile americane preluate de presa internațională.

În total, 12 oameni – inclusiv pilotul – au fost transportați la spital pentru evaluare şi îngrijiri medicale, a precizat un oficial din cadrul serviciului de pompieri din California, care a adăugat că victimele au suferit doar răni uşoare.

Un oficial de la baza aeriană a explicat că pilotul a pierdut controlul avionului din cauza unor probleme la sistemele hidraulice și totul putea conduce al o mare tragedie.

Aeronava, care aparţinea Gărzii Naţionale Aeriene a statului Dakota de Sud, efectua un zbor de antrenament în momentul producerii incidentului aviatic.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co