Stiri

Avertizare de călătorie pentru Spania. Cod portocaliu de vânt și precipitații

Avertizare de călătorie pentru Spania!

Ministerul Afacerilor Externe informează românii care se află sau vor să călătorească în Spania că în comunitatea valenciană a fost emis un cod portocaliu de vânt şi precipitaţii până cel puţin vineri.

Atenție și pe unde circulați, întrucât circulaţia rutieră pe unele autostrăzi va fi afectată.

Reprezentanţii MAE mai transmit că „în ceea ce priveşte vântul, în special în zona mediteraneană, vor fi rafale puternice pe lina coastei, începând din data de 10 septembrie 2019 în Catalunia şi Insulele Baleare şi care se vor deplasa în timpul zilelor următoare spre estul şi sud-estul Peninsulei Iberice. Starea mării va fi caracterizată de un vânt cu forţa 7 până la 8 şi mare agitată (cu zone de mare foarte agitată în larg). În Comunitatea Valenciană este posibil ca zborurile operate pe aeroporturile internaţionale de la Castelló, Valencia şi Alicante să aibă întârzieri faţă de orarul normal de decolare / aterizare, sau chiar să fie anulate”.

Astfel, MAE recomandă maximă precauţie pentru circulaţia pe drumurile naţionale şi regionale din zona de câmpie de-a lungul coastei din sudul provinciei Valencia, situată sub nivelul mării, unde pot avea loc inundaţii şi viituri instantanee, inclusiv cu antrenare de noroi şi fragmente de rocă.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Consulatului României la Castellón de la Plana: +34677842467.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co