Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Avertizare de călătorie în Grecia, din cauza fenomenelor meteo extreme

Atenție, români care sunteți în Grecia sau intenționați să călătoriți în această țară, zilele următoare!

Autorităţile locale au emis o avertizare de fenomene meteo extreme, cu scăderi bruşte de temperatură, îngheţ, precipitaţii însemnate, inclusiv sub formă de ninsoare și vânt puternic pentru intervalul 13 – 17 februarie, informează Ministerul Afacerilor Externe!

Sâmbătă, fenomenele vor fi intense în zonele montane şi semi-montane din Grecia Centrală şi de nord şi treptat în câmpiile din nordul acestei țări.

Duminică, pe lângă regiunile menţionate, vor fi afectate şi Macedonia de Est, Tracia, dar și Insulele din Marea Egeei de Nord, insulele Sporade și zonele muntoase şi semi-montane din regiunea Sterea de est.

Luni, ninsorile se vor diminua în zonele de vest şi nord, dar vor continua în estul ţării, inclusiv în Atena. Vântul va bate cu putere, în special în Marea Egee!

De luni şi până la sfârşitul săptămânii viitoare, în tot restul ţării, se va manifesta fenomenul de îngheţ puternic, urmat de ploi şi furtuni.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena. De asemenea, au la dispoziţie atât numărul unic de urgenţă 112, cât şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă şi al Consulatului General al României de la Salonic.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co