Stiri

Aventura unui hoț român în Marea Britanie care a bătut orice record în materie

Imaginea țării, din nou întinată în Marea Britanie, din cauza unui compatriot certat cu legea!

Leonard-Valter Tudor, de 20 de ani, a zis că dă lovitura vieții lui în Regat, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea din… Nottingham! A ajuns vineri în orașul englez și a fost arestat pentru furt, la numai o zi după ce a ieşit din aeroport. Record… greu de egalat…

A fost prins cu o pungă din folie de aluminiu care conţinea mai multe haine. Tânărul a folosit această tehnică în speranţa că detectoarele instalate la ieşirea din magazin nu vor porni, scrie presa engleza.

Românul se afla alături de un complice, însă acesta a reușit să scape. Luni, Leonard-Valter Tudor a fost plasat în arest.

Poliție Nottingham
”Hoţul ne-a spus că a aterizat în Marea Britanie cu doar o zi înainte (de furt) şi s-a dus la o adresă din Doncaster, cu scopul de a găsi un loc de muncă. A fost abordat de alt român, pe care nu-l ştia, acesta sugerându-i că poate lua haine din magazine fără să le plătească. Îşi asumă responsabilitatea pentru faptele sale”.

Tudor și-a compromis viitorul pentru suma de… 500 de lire, cât costau hainele furate! După arest, el va fi plasat într-un centru de coreţie dedicat tinerilor, unde va rămâne pentru 16 săptămâni, relateaza Mediafax.

Până una-alta, isprava românului “face valuri” în presa din Regat și pe internet!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co