Stiri

Australia: Stropii de ploaie, “venerați” de animale după incendiile devastatoare

“Raiul pe pământ”, așa par să spună câţiva canguri, un wombat şi un koala, care s-au bucurat ca niște copii de primii stropi de ploaie căzuți după incendiile masive de vegetaţie din Australia.

Imaginile surpinse într-un parc natural situat la sud de Sydney cu canguri care beau apă şi sar prin baltă, iar koala şi wombat-ul se hrănesc în ploaie au devenit virale pe internet şi a ajuns la milioane de vizualizări.

Comentariile au fost pe măsură:

„Este minunat şi înduioşător să vezi aceste animale care au suferit destul bucurându-se de ploaie”, a comentat o femeie pe social media.

Alt internaut a adăugat: „Am zâmbit şi în acelaşi timp mi-au dat lacrimile la vederea clipului. E grozav să vezi cum aceste animale maiestuoase că se bucură de ploaie şi prosperă într-un mediu mai natural”.

În plus, administratorul parcului natural a dezvăluit faptul că masculii cangur au fost deosebit de afectuoşi cu femelele, un lucru care ar fi legat de faptul că ploile anunţă sezonul de împereche.

Incendiile de vegetaţie din Australia au distrus peste 18 milioane de hectare de pământ, au omorât aproximativ un miliard de animale – după ultimele date – şi le-au distrus habitatele.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co