Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Atomium, motorul trăiește la putere maximă!

Autoturismele fac parte din viața noastră cotidiană și suntem cu toții interesați să le menținem în cea mai bună formă. Compania PEX Ploiești vine pe piața românească cu produse innovative, de cea mai bună calitate.

Gama de produse ATOMIUM oferă aditivi și lubrifianți auto care vizează protejarea motorului auto, refacerea suprafețelor de frecare, prelungirea ciclului de viață al motoarelor cu ardere internă, mecanisme, cutii de viteze. “ATOMIUM” este prezent cu succes pe piața de mai bine de 15 ani.

Compania PEX Ploiețti distribuie lubrifianți și aditivi pentru uleiuri de motor, aditivi pentru carburanți, aditivi pentru uleiuri de transmisie, aditivi lichizi hidraulici pentru mașini și echipamente industriale proiectați pentru motoare diesel, benzină și GPL. Atomium se aplică în motoare, cutii de viteze, pompe de combustibil de înaltă presiune și boostere hidraulice.

Produsele noastre sunt diferite față de lubrifianții tradiționali. Cei tradiționali sunt în strânsă legătură cu dispunerea uleiului în motor, iar acest lucru presupune și o serie de efecte permanente. Produsele noastre nu au legătură cu uleiul, ci se bazează pe fricțiunea părților metalice ale motorului, cum ar fi pompa de injecție sau circuitele de înaltă presiune. Această tehnologie este unică deoarece mineralul natural acționează la suprafața elementelor metalice, restaurându-le buna funcționare în cazul motoarelor vechi sau noi. Desigur, se înregistrează și o reducere a consumului de carburant. Produsele noastre sunt produse premium.

Gama Atomium se adresează motoarelor de la 1.000 la 500.000 Km. Atomium poate fi folosit pentru autoturisme, camioane, motociclete și mașini industriale.

PEX srl este unic importator in Romania pentru produsele Atomium.

Pentru comenzi : distributie@pex.ro sau +40733020416

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co