Imobiliare Valea Prahovei
SPORT

Atleta Daniela Stanciu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Atleta Daniela Stanciu de la CSA Steaua s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio! Săritoarea în înălţime şi-a realizat baremul de calificare, după ce a câştigat proba primei etape a Campionatului Naţional de sală, desfăşurat la Complexul “Lia Manoliu” din Bucureşti. “Sunt foarte fericită, iar acest rezultat e încununarea unei munci de 17 ani. E un vis devenit realitate”, a declarat pentru Mediafax sportiva în vârstă de 28 de ani.

Cel mai bun rezultat în sală al Danielei Stanciu a fost reuşit pe 14 februarie 2015, la Bucureşti, 1,94 m, în timp ce performanţa de vârf în aer liber – tot 1,94 m – datează de la Zurich, din 17 august 2014. Recordurile naţionale la săritura în înălţime îi aparţin Monicăi Iagăr: 2,03 m în sală şi 2,02 m în aer liber.

Marius Ionescu (maraton), Marius Cocioran (50 km marş), Mihai Donisan (săritura în înălţime), Marian Oprea (triplusalt), Andrei Gag (aruncarea greutăţii), Bianca Răzor (400 metri), Florina Pierdevară (800 metri), Claudia Ştef (20 km marş), Alina Rotaru (lungime) şi Daniela Stanciu (înălţime) sunt cei 10 atleţi români calificaţi până acum la JO 2016.

Sursa: Mediafax / Foto: sptfm.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co