Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Atenţionare de călătorie în Grecia. Sunt anunțate furtuni puternice

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Grecia că autorităţile elene au emis o avertizare referitoare la deteriorarea rapidă a condiţiilor meteorologice, în intervalul 10 – 13 iunie, în zone din vestul, centrul şi nordul ţării.

În aceste zone se vor înregistra furtuni puternice, însoţite de precipitaţii abundente, grindină, descărcări electrice şi intensificări însemnate ale vântului, existând şi pericolul producerii de inundaţii.

Autorităţile elene sfătuiesc populaţia să evite deplasările pe durata manifestării acestor fenomene și să asigure buna funcţionare a sistemelor de evacuare a apelor pluviale, potrivit unui comunicat MAE. De asemenea, oamenii sunt sfătiițisă nu încerce traversarea torentelor produse ca urmare a precipitaţiilor abundente şi să evite utilizarea sau manipularea aparatelor/dispozitivelor de uz casnic pe durata manifestării fenomenelor meteo extreme, din cauza existenţei riscului de electrocutare.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Atena şi al Consulatului General al României de la Salonic.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co