Stiri

Atenție, șoferi! S-au schimbat regulile de circulație în sensul giratoriu de la Otopeni

S-a dat startul lucrărilor la calea ferată ce va lega Aeroportul internațional Henri Coandă de Gara de Nord, iar problemele in trafic vor fi și mai mari pe una dintre cele mai importante căi de intrare în Capitală – cea din nord, la Otopeni.

Regulile de circulație în sensul giratoriu de la ieșirea din aeroport s-au schimbat. Au  prioritate autovehiculele care părăsesc zona aeroportului.

„Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenție sporită semnelor de circulație amplasate și semnalelor agenților de la poliția rutieră”.

Ministrul Transporturilor a emis, săptămână trecută, autorizația de construire pentru pentru linia feroviară Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă.

Proiectul va costa 398 milioane de lei, fără TVA. Finanțarea este asigurată din fonduri europene și bani de la bugetul de stat.

Lucrările ar trebui finalizate până în mai anul viitor, când România va găzdui 4 meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal din vara lui 2020.

La finalizarea lucrărilor, cei aproximativ 20 de kilometri dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni vor putea fi parcurși în 22 de minute, fără nicio oprire, promit reprezentanții CFR. Garniturile pe această rută ar urma să circule din jumătate în jumătate de oră.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co