Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Atenţie la capcanele din noile contracte la energie, avertizează specialiștii!

Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie. Asta pentru că furnizorii din domeniu au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile prea mici de obicei ascund diverse capcane. Avertizarea vine chiar din partea directorului general al unei companii furnizoare de energie în România.

Oficialul vorbește despre oferte foarte bune la prima vedere, care însă fie nu arată toate costurile, fie sunt pentru o perioadă mică de timp. De asemenea, unii agenţi de vânzări merg din uşă în uşă şi sperie oamenii că trebuie să semneze urgent noi contracte, altfel rămân fără curent.

Specialiștul le recomandă consumatorilor să nu intre în panică, pentru că nu rămâne nimeni fără curent. Cel mai bine ar fi să studieze ofertele de pe site-urile furnizorilor şi să aleagă ce li se potriveşte mai bine nu doar din punctul de vedere al preţului, ci şi, spre exemplu, al modului de plată sau al felului în care vor primi factura, online sau print.

Aceste avertismente și sfaturi vin în contextul în care, miercuri, ANRE a emis un ordin ca românii care nu au schimbat contractul la energie să beneficieze de cel mai bun preţ din oferta concurenţială a furnizorilor până când vor decide pentru ce variantă optează în continuare.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co