Stiri

Atac la politica fiscală a PSD

Deputatul Cătălina Bozianu a lansat un nou atac în Parlament, de data aceasta la adresa politicii fiscale a Partidului Social Democrat. În opinia sa întreprizătorii români nu vor să fie solidari cu incompetența și cu populismul PSD.

“De fapt, în materie de fiscalitate, incompetența și populismul guvernării PSD se văd cel mai bine. Ultima ispravă în materie este propunerea ministrului Finanțelor, Ionuț Mișa, de introducere a așa-numitei taxe de solidaritate de două procente, plătită de către angajatori pentru fiecare angajat. Incapabili să genereze fonduri la un buget consumat pe promisiuni electorale neîndeplinite, guvernanții au declanșat un veritabil război fiscal împotriva întreprinzătorilor români. Și aceasta, în vreme ce îi mint pe oameni seară de seară, la televizor, că PSD este protectorul capitalului românesc. Stimați colegi, întreprinzătorul român a ajuns un fel de cobai pe care miniștrii de Finanțe ai acestei guvernări își experimentează incompetența”, a rostit de la tribuna Camerei Deputaților Cătălina Bozianu.

Aceasta consideră că așa-numita „split-TVA” și „taxa de solidaritate” sunt măsuri de natură să prejudicieze atât afacerea capitalistului român, cât și bugetul de stat.

“Veți colecta mai puțin, domnilor pesediști, pentru că unii întreprinzători vor falimenta, iar alții își vor muta afacerile în Bulgaria. De aceea, fiind un om care păstrează o legătură permanentă cu realitățile mediului de afaceri mic și mijlociu din această țară, vă dau o veste proastă: întreprinzătorii români nu vor să fie solidari cu incompetența și cu populismul dumneavoastră. Și, dacă veți continua acest război fiscal, veți avea cât de curând, confirmarea acestei vești chiar de la cei pe care-i împovărați cu biruri”, a concluzionat deputatul Cătălina Bozianu.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co