Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Arenele BNR trec în proprietatea Guvernului

Preşedintele Comisiei Economică, Industrii şi Servicii din Senat, Daniel Zamfir, afirmă că a ajuns la un acord cu viceguvernatorul Eugen Nicolaescu, în urma căruia va iniţia un proiect de lege prin care Banca Naţională a României va ceda Guvernului arenele de tenis din Parcul Sportiv Progresul, primind la schimb unele terenuri pe care există imobile aparţinând BNR.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, afirmase în cadrul Comisiei Economice, Industrii şi Servicii din Senat că guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, solicitase 35 de milioane de euro pentru ca Arenele BNR să fie cedate Guvernului.

Omul de afaceri Ion Ţiriac a mutat la Budapesta turneul de tenis care îi aparţine după ce Arenele BNR nu au mai primit avizul ISU de a putea organiza competiţii sportive, din cauza degradării complexului. Ţiriac a afirmat că maghiarii sunt interesaţi de achiziţionarea turneului.

Banca Naţională a României, proprietarul Complexului Progresul, nu poate investi în consolidare deoarece nu are ca obiect de activitate organizarea de competiţii sportive.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co