Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Apa Nova a reluat discuțiile cu bureștenii!

Conducerea Apa Nova a purtat un dialog cu bucureștenii, la Sala Palatului. Au fost în jur de 1.000 de participanți care au adresat întrebări punctuale bordului companiei, prezent la dezbateri pentru a detalia un bilanț al activității și pentru a explica investițiile pe care le derulează în infrastructura orașului. Dialogul a relevat modul cum se calculează tarifele și cum stă Capitala în comparație cu alte orașe. De mare interes a fost programul pilot “A doua Țeavă”, proiect care presupune sprijin financiar acordat pentru schimbarea țevilor din imobile, proprietate privată, și care se poate transforma într-un proiect susținut de autorități și în folosul comunității din București.

Printre concluziile dialogului purtat cu bucureștenii s-a desprins și aceea că, de exemplu, canalizarea Capitalei are peste un secol vechime, iar suma pe care ANCAB o investeste în infrastructură în 2017 este în jur de 30 de milioane de euro.
De asemenea, tariful practicat de Apa Nova pentru furnizare și canalizare este printre cele mai mici din țară, conform unui clasament al Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, și se dorește menținerea lui la un nivel cât mai scăzut.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co