Stiri

Ambiții mari! Pugiliștii ”tricolori”, cu gândul doar la Tokyo!

Componenții loturilor naționale de box fete și băieți s-au reunit pentru a analiza ultimele rezultate și a vedea în ce stadiu se află sportivii în demersul lor de calificare la Jocurile Olimpice.
La întâlnire au participat și antrenorii lor, dar și șeful boxului românesc, Vasile Cîtea. Sportivii au mărturisit că țelul lor este unul ambițios: prezența la competeția de la Tokyo și medalia olimpică.

Lăcrămiora Perijoc a cucerit titlul de campioană europeană, iar acum țintește o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În 2013, antrenorul lotului feminin de box, Adrian Lăcătuș, a fost cel care a convins-o să revină în activitate și să creadă în potențialul ei.
Andrei Arădoaie este convins că va ajunge și el să lupte pentru o medalie olimpică la Tokyo. Campion European U22 la categoria 81 kg, Arădoaie a fost eliminat în optimi la Campionatele Mondiale din Rusia.
În vârstă de 23 de ani, pugilistul s-a aflat la prima sa participare la un Campionat Mondial de seniori.
Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box, consideră că “răbdare” este cuvântul de ordine în ceea ce privește viitorul boxului românesc.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co