Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Alocaţiile de hrană din spitale, majorate cu 50%

Alocaţiile de hrană pentru spitalele din București se vor majora cu 50%, după ce Consiliul General al Capitalei a aprobat un proiect pe această temă.

Până acum, alocaţiile de hrană aveau valori cuprinse între 5 şi 20 de lei/zi. Suma a variat în funcţie de afecţiunea şi vârsta pacienţilor.

Potrivit legii, nivelul alocaţiilor poate fi majorat de către unităţile administrativ-teritoriale pentru spitalele aflate în subordinea lor, cheltuielile suplimentare urmând să fie suportate din bugetele proprii.

“Având în vedere creşterea preţurilor la mărfurile alimentare în perioada octombrie 2016 – decembrie 2018, precum şi elementele specifice alimentaţiei în cazul anumitor boli, este necesară majorarea nivelului actual al alocaţiilor de hrană pentru consumurile colective din unităţile sanitare publice aflate în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti “,

se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

In aprilie anul trecut, Consiliul General al Municipiului Bucureşti  a luat o decizie similară. Atunci a fost majorat cu 50% nivelul alocaţiilor de hrană pentru consumurile colective din unităţile sanitare publice din Capitală.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co