Stiri

“Alba-neagra” cu demisia! Dana Gîrbovan revine în magistratură

Dana Gîrbovan, respinsă de președinteler Klaus Iohannis la Ministerul Justiţiei, revine în magistratură! Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, în şedinţa de marţi, cererea acesteia de renunţare la demisia din magistratură.

Nu a lipsit nici scandalul. Andrea Chiş, judecător la CSM, a solicitat sesizarea Inspecţiei Judiciară pentru a vedea dacă Dana Gîrbovan, preşedintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România, a săvârşit sau nu vreo abatere disciplinară în momentul în care ar fi negociat politic funcţia de ministru al Justiţiei.

În cele din urmă, hotărârea a fost luată cu opt voturi pentru şi unul împotrivă.

Dana Girbovan a anunţat, după ce preşedintele Klaus Iohannis a decis respingerea numirii saleîn funcţia de ministru al Justiţiei, că îşi va retrage demisia din magistratură.

„În noul context, aceasta nu mai este necesară, motiv pentru care îmi voi retrage demisia depusă şi voi cere Secţiei pentru judecători a CSM să ia act de acest fapta scris Gîrbovan pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă. A precizat, totodată, că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co