Stiri

Alain Delon a suferit un accident cerebral Celebrul actor se reface în Elveţia

Alain Delon, celebrul actor francez se reface în Elveţia după ce a suferit un accident cerebral însoţit de o hemoragie în urmă cu mai multe săptămâni.
Anthony Delon, fiul cel mare al artistului, este cel care a făcut public totul.
Anthony Delon, fiul lui Alain Delon
“Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemorgaie cerebrală. El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a fost internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea, şi mama mea, Nathalie. Funcţiile sale fiind perfecte şi starea sa stabilizată, potrivit medicilor, a putut pleca în Elveţia şi se recuperează într-o clinică. Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte recuperarea de aproape şi ne ţine la curent cu progresele zilnice”.

La mijlocul lunii iunie, apropiaţii lui Alain Delon au recunoscut că vedeta, în vârsta de 83 de ani, a fost internată la Spitalul American din Neuilly “pentru ameţeli şi dureri minore de cap”.
Cu o carieră de 62 de ani, Alain Delon, un simbol al industriei cinematografice europene, a jucat în peste 80 de filme.
Alain Delon a primit un premiu Palme d’Or pentru întreaga carieră la Festivalul de la Cannes 2019, în luna mai, când a declarat despre prestigioasa distincţie că este “aproape un omagiu postum, doar că este încă viu”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co