Stiri

Ai nervi, plătești! 20.000 de euro pentru un scaun aruncat pe terenul de tenis

Face ce face australianul Nick Kyrgios și iese din nou în prim-plan… si nu datorită performanțelor, ci din cauza comportamentului său non-conformist și a nervilor pe care nu și-i poate ține în frâu!

În partida din turul doi, la Masters-ul de la Roma, a făcut-o de tot de oaie… ! A pierdut meciul cu suedezul Casper Ruud prin descalificare. În setul decisiv, la scorul de 1-1, după ce tocmai îşi pierduse serviciul, Kyrgios a fost sancţionat de arbitru cu game de penalitate pentru comportament nesportiv.

Australianul a dat cu racheta de pământ, apoi a ridicat un scaun pliant din zona în care ar fi trebuit să se aşeze la schimbul de terenuri şi l-a aruncat ostentativ spre suprafaţa de joc.

Și-a făcut apoi bagajele şi a părăsit terenul. Kyrgios s-a făcut nevăzut din complex şi nu a mers nici la conferinţa de presă obligatorie. Drept urmare, va pierde toţi banii câştigaţi la Roma și, cum este recidivist, a primit şi o amendă de 20.000 de euro!

Kyrgios a început oricum cu stangul ediţia 2019 a turneului de la Roma. Într-un interviu, australianul l-a desfiinţat pur și simplu pe liderul autoritar al circuitului ATP: “Novak Djokovic are o obsesie bolnavă de a fi plăcut. Vrea să fie Federer. Simt că îşi doreşte să fie iubit atât de mult, încât nu-l suport! Întreg ritualul de după victorie este penibil, o adevărată ruşine”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co