Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Adunarea Generală a ACoR

În perioada 18-21 februarie București găzduiește în incinta hotelului Rin Hotel Grand, cea de-a XXI -a sesiune a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România.

Evenimentul se desfășoară în prezența a peste 500 de primari de coumune din România , membri ai Asociației, dar și membri importanți ai guvernului Dăncilă.

Ieri au participat ca invitați de onoare Prim-ministrul Viorica Dăncilă ,Viceprim-ministrul Paul Stănescu , Ministrul Grațiela Gavrilescu și Ministrul finanțelor publice, Eugen Teodorovici, care, au prezentat principalele obiective ale guvernului Dăncilă.

Evenimentul ajuns la a XXI a ediție, are anul acesta un caracter aniversar , celebrând Centenarul Marii Unirii de la 1918. Deschiderea oficială este asigurată de Alteța Regală principele Radu.

Subiectele dezbătute în cadrul acestei ediții sunt legate de activitățile curente ale Asociației , propuneri legislative care au scopul de a îmbunătăți activitatea de la nivelul comunelor și premierea Primarilor comunelor cu certificat și diplomă de excelență „Primar de 5 stele”.

A.Co.R. Asociația Comunelor din România este o asociație de utilitate publică înființată în anul 1997, ce are ca scop realizarea unei uniuni mai strânse între comunele din România.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co