Stiri

Actriţa Draga Olteanu Matei, tot la Terapie Intensivă, dar în stare staţionară

Medicii vin cu vești încurajatoare despre marea actriță Draga Olteanu Matei! Starea de sănătate a acesteia este staţionară. Este, însă, tot la Terapia Intensivă la Clinica de Gastroenterologie şi Hepatologie din cadrul Spitalului “Sf Spiridon” din Iaşi.

dr. Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt Spitalul “Sf Spiridon” din Iaşi (sursa: agerpres.ro)

“Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, de 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Are o patologie complexă cardiacă suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut”.

Vineri seara, Draga Olteanu Matei a fost transferată de la Spitalul din Piatra Neamţ la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului “Sf. Spiridon” din Iaşi, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

Deși în tare gravă, actriţa a comunicat cu echipa medicală, a dat date despre istoricul medical, despre tratamentul pe care îl urmează, apoi a fost supusă unor investigaţii medicale.

După ce a fost stabilizată, Draga Olteanu Matei a fost sedată şi internată la terapia intensivă pentru Clinica de Gastroenterologie şi Hematologie a unităţii medicale.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co