Stiri

Activitate restrânsă la Primăria municipiului Hunedoara, din cauza COVID-19

Birourile de Urbanism şi cel de Investiţii de la Primăria municipiului Hunedoara şi-au suspendat activitatea, de vineri. Totul ca urmare a faptului că 9 angajaţi ai celor două structuri au fost depistaţi pozitiv la infecţia cu noul coronavirus, anunță autoritățile locale.

Activitatea celor două birouri, dar a celui de Relaţii cu publicul, va fi suspendată până pe 23 noiembrie.

Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara (sursa: agerpres.ro)

“În prezent avem 20 de angajaţi testaţi pozitiv de către Primăria municipiului Hunedoara, în cele două clădiri ale primăriei. Ţinând cont de infectarea masivă atât în municipiul Hunedoara, cât şi în întregul judeţ, vom creşte numărul controalelor în rândul angajaţilor, dar şi pe teren, astfel încât toţi cei care lucrează la Primăria municipiului Hunedoara să respecte normele sanitare în vigoare, ca să limităm astfel răspândirea virusului”.

El a arătat că angajaţii celor două birouri au fost expuşi riscului de îmbolnăvire pentru că au avut relaţii cu persoane din exteriorul instituţiei. În acest context, primarul i-a rugat pe cetăţenii care au treabă la Primăria Hunedoara, să respecte normele sanitare în vigoare.

Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara (sursa: agerpres.ro)

“Facem eforturi să ţinem toate birourile deschise, dar pentru a fi siguri că nu ni se mai îmbolnăvesc colegii, fac din nou un apel către toţi cetăţenii care vin la sediul primăriei, să poarte mască şi să respecte normele sanitare în vigoare, să îşi dezinfecteze mâinile şi să limiteze pe cât posibil contactul cu angajaţii primăriei”.

Totodată, administraţia locală intenţionează să-i testeze, în masă, pe toţi angajaţii primăriei, printr-o procedură internă, astfel încât să limiteze numărul de îmbolnăviri de COVID-19.

În județul Hunedoara au fost depistate pozitiv la noul coronavirus în total 6.294de persoane, dintre care 154 în ultimele 24 de ore.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co