Stiri

Accident grav soldat cu morţi

Un microbuz a căzut în Dâmboviţa luni dimineaţă, în jurul orei 4.00. Doi pasageri au decedat pe loc, iar o a treia persoană a murit în timpul manevrelor de resuscitare ale SMURD. Trei dintre răniţi sunt în stare gravă. Microbuzul transporta nouă persoane.
Accidentul s-a petrecut în jurul orei 4,00, luni dimineața, la intersecția Splaiului Dudescu cu Șoseaua de Centură. În microbuzul implicat în accident se aflau nouă persoane.
Șase dintre acestea au reușit să iasă singure până la sosirea pompierilor, iar alte trei au fost scoase din apă de scafandri ISU BIF.
“Două persoane au fost găsite încarcerate în auto, iar o altă persoană, la aproximativ 50 de de autoturism. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de pompieri și medici, toate cele trei persoane găsite în apă și în autoturism au fost declarate decedate, între care și o fetiță în vârstă de 8 ani”, precizează ISU BIF.
La intervenție au participat șase ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere, de descarcerare, o autoscară, un echipaj de scafandri și cel de salvatori, menționează ISU BIF.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co