Stiri

Accident de muncă la CET Govora. Doi bărbați electrocutați

Accident de muncă pe Platforma Chimică din Râmnicu Vâlcea. Două persoane au suferit arsuri şi au fost transportate la spital, în urma unui incident produs joi la o staţie de transformare a energiei electrice.

Doi bărbati, de 24 de ani, respectiv 51 de ani, au suferit arsuri după ce au fost surprinşi de producerea unui arc electric, potrivit reprezentanților ISU Vâlcea.

Cătălin Popescu, purtător de cuvânt ISU Vâlcea

“Angajaţii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Vâlcea General Magheru au fost solicitaţi joi pentru acordarea primului ajutor în cazul a două persoane surprinse de producerea unui arc electric într-o staţie de transformare a energiei electrice, din cadrul unei societăţi comerciale de pe Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea. În urma accidentului cele două persoane au suferit arsuri (una în proporţie de circa 50%, iar cealaltă arsuri la un membru superior)”.

Pentru salvarea celor două persoane au intervenit cu două echipaje SMURD şi unul de la Ambulanţă. Cei doi munictori răniţi au fost transportaţi la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea.

O anchetă este în curs pentru a stabili toate împrejurările producerii acestui accident.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co