Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Accesează fonduri UE din 12 octombrie!

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman (POCU) va lansa săptămâna viitoare Ghidul Solicitantului Condiţii Specifice „România profesională – Întreprinderi competitive“ şi apelul de proiecte de tip competitiv, cu termen limită de depunere, aferent ghidului.

Tipurile de activități care vor fi finanțate în contextul acestui apel de proiecte sunt, în principal, cele care vizează îmbunătățirea activității de management al resurselor umane în companii. Aceasta se poate realiza prin creșterea numărului de angajați care beneficiază de noi instrumente, metode, practici de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite, în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv.

În cadrul prezentului apel de proiecte, implementat prin aplicarea procedurii competitive și lansat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, bugetul alocat este de 26,095 milioane euro ,contribuția UE și contribuția națională.

Apelul de proiecte “România profesională – Întreprinderi competitive” se va deschide în data de 12 octombrie 2017, ora 10:00, și se va închide în data de 12 decembrie 2017, ora 16:00, a informat astăzi Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Axa POCU 2014-2020 are o valoare totală de aproape 4,5 mld. euro.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co