Stiri

A început “Maratonului vaccinării” la Craiova, pe Stadionul Ion Oblemenco

Revenirea la normalitate este mai degrabă o certitudine decât o simplă speranţă. O spune chiar preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19. Valeriu Gheorghiţă a participat, luni, la deschiderea “Maratonului vaccinării” pe Stadionul Ion Oblemenco. Cu acest prilej, medicul militar a mai punctat că, din punct de vedere al evoluţiei pandemiei, lucrurile stau cât se poate de bine şi prin vaccinare poate fi consolidată evoluţia favorabilă.

col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID

“Cred că nu trebuie să vorbim în cifre, este important ca orice persoană care se vaccinează să înţelegem că este o persoană protejată, o persoană care, la rândul ei, protejează pe cei din jur. Acesta este mesajul, nu trebuie să ne propunem o ţintă, trebuie să asigurăm vaccinarea cât mai multor persoane într-un timp cât mai scurt pentru a avea o şansă cât se poate de reală de a reveni la normalitate. Asta pentru că revenirea la normalitate, din opinia noastră, este mai degrabă o certitudine decât o simplă speranţă şi vedem că, din punct de vedere al evoluţiei epidemiei, lucrurile stau cât se poate de bine. Sperăm să consolidăm această evoluţie favorabilă şi prin vaccinare putem asigura această consolidare şi predictibilitatea pe termen lung tocmai pentru a nu reveni într-o perioadă cu foarte multe restricţii”.

Pe Stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova este deschis, în perioada 10-17 mai, un centru maraton de vaccinare, care va funcţiona 24 de ore din 24. Locuitorii judeţului Dolj şi nu numai se pot vaccina direct, cu prezentarea cărții de identitate.

Campania maraton se numeşte “Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!; Doljul câştigă maratonul vaccinării pe Stadionul Ion Oblemenco”!, iar noul centru de vaccinare are 10 fluxuri.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co