Stiri

A început Baby Boom Show

Astăzi a început Baby Boom Show. Timp de patru zile, Pavilionul Central Romexpo găzduiește cel mai mare târg dedicat copiilor cu vârste de până la şapte ani, dar şi proaspetelor sau viitoarelor mămici.

Peste 50 de activități – cursuri și seminarii, ateliere, momente de dans, lansări în exclusivitate – se vor desfășura la ediția de toamnă a evenimentului.

Cu procentaje cuprinse între 10% și 62%, cei care vor veni la Baby Boom Show pot beneficia de oferte speciale la hăinuțe pentru copii, jucării, pachete de celule stem, cărți, cărucioare și multe altele.

Atracțiile evenimentului au fost nenumărate, însă vă vom prezenta doar câteva. Prima dintre acestea este un scaun de mașină care se transformă în câteva secunde în cărucior și vice-versa.

Un alt lucru interesant pe care l-am descoperit la târg a fost un sistem prin care poți supraveghea și vorbi cu bebelușul de oriunde din lume.

Nu mai prejos se situează o aplicație mobilă care te poate ajuta să afli de ce plânge bebelușul.

Nu în ultimul rând, dacă vă faceți mereu griji că trebuie să cumpărați haine noi pentru că cele pe care le aveți îi rămân mici bebelușului multe prea repede, noi am găsit soluția.

Programul de vizitare este de la ora 10.00 la 19.00, iar duminică, în ultima zi a târgului, de la 10.00 la 18.00.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co