Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

900 de persoane imunizate la Maratonul vaccinării de la Spitalul Militar Central

Peste 900 de persoane au fost imunizate anti-COVID până joi, la ora 13,00, în cadrul Maratonului vaccinării de la Spitalul Militar Central “Dr Carol Davila din București.

Campania Maratonul vaccinării în Spitalul Militar Central se desfăşoară în perioada 4 – 11 mai, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică, 24 de ore din 24.

Vaccinul care se foloseşte este de la compania Pfizer.

“Minorii cu vârsta de peste 16 ani pot fi vaccinaţi, dar se impune prezenţa unuia dintre părinţi sau a tutorelui legal”, se arată pe pagina de facebook a unității medicale.

Cei vaccinaţi trebuie să aibă documentul de identitate şi, eventual completate, formularele de triaj şi de acord. După vaccinare, cei imunizaţi vor rămâne sub supravegherea medicală a specialiştilor în Medicină de urgenţă, timp de 15 minute, iar la finalul procedurilor vor primi adeverinţa de vaccinare.

“Trebuie precizat faptul că, în paralel cu acest eveniment, se derulează Campania de vaccinare, pe bază de programare în Platformă. În cadrul Centrului de vaccinare se realizează şi administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Serurile utilizate sunt AstraZeneca şi Pfizer. Capacitatea zilnică de imunizare este de 30 persoane/oră, în intervalul orar 8,00 – 20,00”, mai arată oficialii de la Spitalul Carol Davila.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co