Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

9 școli și grădinițe rămân închise în Capitală, din cauza gripei sezoniere

Nouă școli și grădinițe rămân parțial închise în Capitală, după ce au fost raportate 939 de cazuri de gripă la copiii din București, iar, la nivel național, 4 persoane au decedat.

Pentru a gestiona cât mai bine situația, în urma numărului în creștere a cauzurilor de gripă sezonieră  la nivel național, la Primăria Capitalei s-a întrunit Comandamentul de urgență.

Situaţia pe sectoare este următoarea: 140 de cazuri în Sectorul 1; 90 de cazuri în Sectorul 2; 158 – în Sectorul 3; 172 – în Sectorul 4; 119 cazuri în Sectorul 5; 233 – în Sectorul 6

SITUAȚIA CAZURILOR DE GRIPĂ LA COPII PE SECTOARE

Sectorul 1- 140 de cazuri;

Sectorul 2- 90  de cazuri;

Sectorul 3- 158 de cazuri;

Sectorul 4- 172 de cazuri;

Sectorul 5 -119 de cazuri;

Sectorul 6- 233 de cazuri;

Totodată, Gabriela Firea, edilul Capitalei a ținut să le transmită un mesaj părinților care îi solicită să închidă școlile în Capitală din cauza epidemiei de gripă. Firea susține că această decizie nu poate fi luată de Primăria Capitalei sau primăriile de sector decât la recomandarea specialiștilor din Ministerul Sănătății.

Totodată, reprezentanții Serviciului de Ambulanță București-Ilfov spun că este imposibil să ajungă o ambulanță la cel care cere ajutor, din cauza faptului că echipele de medici, dar și ambulanțele nu sunt suficiente.

De asemenea, în Capitală, călătorii care circulă cu mijloace de transport în comun, vor primi măști de protecție împotriva virusului gripal sezonier. Autoritățile spun că acestea vor fi împărțite de către șoferi și controlori, așa că rămâne de văzut dacă vor fi împărțite în toate mijloacele de transport în comun, în orice moment al călătoriei.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co