Stiri

8 milioane de lei pentru dotarea cu echipamente a Spitalului de Urgenţă Ploiești

Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi secţiile sale vor putea beneficia de echipamente medicale şi de protecţie destinate prevenirii răspândirii noului coronavirus. Totul în cadrul unui proiect de peste 8 milioane de lei finanţat prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014- 2020, anunță oficialii locali.

Valoarea totală a proiectului este de peste 8,3 milioane de lei și se prevede încheierea unui acord de parteneriat între Consiliul Judeţean Prahova, în calitate de solicitant al fondurilor, şi Spitalul judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Investiţia propusă are ca scop prevenirea şi limitarea extinderii infectării cu SARS-CoV-2; creşterea capacităţii de tratare a unităţilor spitaliceşti vizate, dar și dotarea spaţiilor destinate tratării pacienţilor infectaţi cu coronavirus cu echipamente medicale de specialitate. De asemenea, fondurile vor merge spre dotarea personalului medical cu echipamente medicale de protecţie.

As, ar urma să fie achiziţionate în cadrul proiectului, printre altele, ventilatoare de înaltă performanţă, paturi de terapie intensivă, o unitate CT media scan inovativă de urgenţă, aparate Rx mobile, dar şi aparatură necesară în laboratorul de analize al Secţiei Boli Infecţioase.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co