Stiri

50 de containere pentru colectarea selectivă a deşeurilor

Cincizeci de containere pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere vor fi amplasate în București, în urma unui acord de parteneriat încheiat între PMB și Green Group.
“Azi dimineață, la ora 9,00, am semnat acordul de parteneriat cu Green Group pentru sistemul de colectare selectivă. În urma acestui acord, 50 de containere pentru colectare selectivă vor fi amplasate în Capitală, câte opt-nouă în fiecare sector. În special ne-am gândit în zona școlilor, liceelor, parcurilor. Pentru că, în general, copiii, tinerii sunt cei care învață cel mai ușor, sunt cei mai dornici să folosească aceste noi tehnologii și cu siguranță că ne vor instrui și pe noi, cei adulți”, a precizat Firea la evenimentul organizat la Palatul Parlamentului.
Ea a adăugat că unele dintre aceste centre sunt automatizate, iar la altele există o persoană care asigură această colectare selectivă.
Potrivit edilului șef, documentul semnat vizează sistemul de colectare integrată și transport de deșeuri menajere, bazat pe minimum patru containere: plastic, sticlă, metal, hârtie și carton biodegradabile.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co