Stiri

5 modalități de a petrece timpul liber

Încă 2 zile și se încheie și această săptămână. Pentru că nu trebuie să fie weekend ca să ne bucurăm de timpul liber, vă propunem câteva modalități de a vă bucura de acesta, joi, în Capitală:

Simion Bogdan-Mihai și lăutarii de mătase concertează mâine la o terasă din București. Va fi un concert de muzică lăutărească cu și despre Bucureștiul nostru.

Expoziția Eye to I” se deschide tot mâine la Mobius Gallery. Aceasta reprezintă o invitație formulată către toți cei care lecturează expoziția, de a lăsa deoparte orice prejudecată, de a ignora orice tentativă de interpretare și de a se întâlni, pur și simplu, nemijlocit, cu opera de artă.

The Mono Jacks va susține un concert pe terasa unui local din Capitală, tot joi, începând cu ora 19:00. Evenimentul face parte din Backyard Acoustic Season, o serie de concerte acustice în aer liber.

La Unteatru se joacă piesa ”Vârstele Lunii”. Ea vorbește despre bătrânețe, moarte, ambiguitatea memoriei și speranța că dragostea poate ușura apropierea inevitabilă de eclipsa finală.

Un concert acustic After Sunset – Alma Nicole are loc joi, la ora 20.00, la o ceainărie din București. Cântăreața va interpreta melodii romantice din filme celebre, compoziții proprii, piese de jazz și multe altele.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co