Stiri

5 idei pentru a petrece weekend-ul

Un nou sfârșit de săptămână de ianuarie. Fie  că ați avut o săptămână aglomerată, fie că nu, de weekend trebuie să vă bucurațți mereu. Așa că iată ce idei de a petrece timpul liber vă propunem:

Kempes revine pe scena unui club din București cu un concert ce are loc sâmbătă. Invitata specială a evenimentului este trupa Altar. Ovidiu Ioncu “Kempes”, una dintre vocile de aur ale rock-ului românesc este și fondatorul, și liderul trupei Kempes.

Tot sâmbătă, de la ora 16, Ziua Culturii Naţionale va fi marcată în spațiile Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia printr-o serie de evenimente de mare atractivitate: recitaluri de poezie și muzică, expoziții de fotografie și pictură, lansarea publicației culturale ArhiTur și inaugurarea noului pian de concert Steinway. La eveniment vor participa mari nume ale artei românești: actorii Lamia Beligan, Irina Ungureanu și Ionuț Kivu, Ansamblul Musica Viva, pianista Oxana Corjos, pictorul Valeriu Paladi și artistul fotograf Cristian Gache.

Duminică seară la Teatrul Național București se joacă piesa „Memoria Apei”. Din distribuție fac parte Cecilia Bârbora, Raluca Aprodu, Andrei Finţi, Medeea Marinescu, Natalia Călin, Marius Manole și Diana Dumbravă. Prețul biletelor este cuprins între 20 și 40 de lei.

Acest weekend este ultimul în care mai puteți ajunge să vizitați expoziția de fotografie Arbori Bătrâni a artistului Florin Ghenade, la Muzeul Național al Țăranului Român. Puteți vedea, astfel, o expunere îndreptată spre fotografie ca mediu al artei contemporane, dar și spre valorile subiectului fotografiat.

Tot în acest weekend se încheie și Târgul „Poveste de Crăciun”. Acesta are loc la Opera Comică pentru Copii și este un adevărat tărâm al poveștilor pentru cei mici. Aici găsim un derdeluș, casa lui Moș Crăciun, un patinoar, un carusel, căsuțe pline de bunătăți. Iar atracția târgului rămmân adevărații reni ai lui Moș Crăciun.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co