Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei pentru a petrece timpul liber

Săptămâna abia a început, dar nu trebuie să ne stresăm prea tare. Tocmai din acest motiv, vă propunem câteva lucruri pe care le puteți face marți pentru a vă relaxa:

Expoziția foto “Contact” are loc la Galeria Art Yourself și oferă un prilej de relaxare pentru iubitorii de fotografie. Numele expoziției nu este întâmplator, întrucât aceasta realizează contactul între două lumi paralele. Galeria prezintă liniile dintre solid și delicat, efemer și etern și dintre natural și construit.

Săptămâna aceasta are loc “Săptămâna Internațională a Muzicii Noi”. Este cea de a 28-a ediție a celui mai important festival de muzică contemporană din România. Iubitorii de muzică contemporană vor putea participa la astfel de spectacole, până duminică, în mai multe locații din Capitală.

Pentru cei cu alte gusturi muzicale decât cea contemaporană propunem concertul Jinxy Von D’Ers, din Club Control. Trupa de rock alternativ va susține concertul începând cu ora 21.00 și își va lansa și noul single ” Away”.

Un alt eveniment la care merită să participați măcar o dată este Festivalul Internațional de Statui Vivante. La eveniment vor fi 16 statui vivante prezentate în premieră de Teatrul Masca și peste 40 de invitați străini din Spania, Portugalia, UK și alte țări. Festivalul durează până luni, 28 mai, și începe în fiecare zi, în intervalul 18.30-19.00.

La Berăria H are loc în fiecare marți un concert cu muzică de calitate interpretată LIVE de celebrul Trio al Jazz-ului: Puiu Pascu, Virgil Popescu și Titi Herescu. Intrarea este liberă, iar accesul se face începând cu ora 20.00.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co