Stiri

5 idei pentru a petrece timpul liber

Deja putem simți mirosul de weekend, care, deși este un pic îndepărtat, se apropie cu siguranță. Oricând avem puțin timp liber trebuie să profităm de el, așa ca iată câteva sugestii pentru a ne relaxa joi:

Muzeul Național de Istorie Naturală  „Grigore Antipa” vă invită să explorați o nouă expoziție “Venin – frumuseți de neatins”. Expoziția devine inedită prin faptul că prezintă exponate vii, dar și piese de o valoare inestimabilă din colecțiile muzeului. Vizitatorii sunt invitați să descopere lumea fascinantă a câtorva specii veninoase din lumea animală, unele dintre acestea regăsindu-se în clasamentul celor mai veninoase animale din lume.

Tot joi începe și festivalul Caritabil Fest 2.0, la Clubul Țăranului. În cadrul evenimentului vor exista concerte de muzică alternativă, filme documentare și filme de animație, teatru, improvizație, ateliere de creativitate și de animație. Nu vor lipsi nici jocurile copilăriei, atât pentru oamenii mici, cât și pentru oamenii mari. Cauza pentru care ne strângem anul acesta este O inimă, patronată de Asociația Sonia Maria, care și-a pus în cap să achiziționeze un ventilator mecanic pentru nou-născuții internați în secția de terapie intensivă a Spitalului de copii Marie Curie.

Green Hours Jazz Fest va avea loc la Green Hours jazz-cafe începând de joi. În cele 4 zile vor cânta Sons Of Kemet, LABtrio și Mircea Tiberian. Biletul pentru o zi costă 85 de lei, iar abonamentul valabil toată perioada festivalului ajunge la 260 de lei.

O altă expoziție care merită văzută este „Kiseleff nr. 1. De 110 ani, orașul crește în jurul lui!”. Are loc tot la Muzeul „Grigore Antipa” și reprezintă o călătorie imaginară în timp, în care vom descoperi, cu ajutorul fotografiilor, al documentelor, dar și al obiectelor, diferitele momente prin care a trecut clădirea muzeului în cei 110 ani de existență. Atracția principală a expoziției va fi reprezentată de una dintre himerele originale care ornau cornișa muzeului, dar mai ales de o reconstituire a grupului alegoric „Știința Zoologiei”.

Joi, pe 31 mai, de la ora 21:30, sunteți invitați la Hard Rock Cafe la un concert excepțional susținut de trupa Taxi. Artiștii vor aduce în fața publicului hit-uri celebre precum “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Eşti iubibilă” şi multe alte piese pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co