Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei pentru a petrece timpul liber

Ne apropiem încet, dar sigur, de mijlocul săptămânii. Întotdeauna este momentul potrivit pentru a ne gândi la puțină relaxare, pentru a ieși din rutina zilnică. Iată câteva idei pentru a petrece a timpul liber în ziua de miercuri:

Dacă iubiți natura, nu trebuie să ratați expoziția “Life of Bulbs”, de Irina Neacşu. Aceasta prezintă ilustraţia botanică, care se referă la reprezentarea plantelor la scară naturală, 1:1. Expoziția va fi deschisă la Grădina Botanică din Capitală până pe 10 iunie.

2 Vibes Symphony va susține un concert, miercuri, la Sala Radio, începând cu ora 19:00. Pe scenă vor urca Alexandru Anastasiu, Ciprian Rogojan, Orchestra de Cameră Radio și Corul Academic Radio, sub bagheta dirijorului Ciprian Țuțu.

Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIII-a, se deschide, miercuri, pe 30 mai, în noul pavilion B2 de la Romexpo. Intrarea este liberă, iar expozanții – cele mai importante edituri din România – îi așteaptă pe vizitatori cu cele mai bune cărți, la cele mai bune prețuri, o mulțime de lansări și evenimente interactive.

Tot miercuri, pe terasa de lângă lac a Berăriei H, are loc Romanian Nights, cu Joy Band. Muzica ușoară și piesele rock cu care au crescut generații întregi sunt acum reinterpretate, reochestrate și reapreciate chiar pe malul lacului Herăstrău, iar intrarea este liberă.

Tineretul, și nu numai, este invitat la o petrecere pe ritmuri de kizomba și bachata, unde 2 DJ vor întreține muzica pentru ringul de dnas. Evenimentul se numește KizomBachata Wednesday Party și are loc la Rio Club București.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co