Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei pentru a petrece timpul liber

Ne aflăm exact în mijlocul săptămânii, ceea ce înseamnă că distracția și relaxarea nu sunt atât de îndepărtate. Iată câteva lucruri pe care le puteți face, joi, în București.

Musicalul “Mamma Mia!” va avea loc, începând de mâine până duminică, la Sala Palatului din București. În România, musicalul “Mamma Mia!” va fi o co-producție sloveno-română, iar Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu, Ernest Fazakas, Adrian Nour îi interpretează pe Sam, Harry și Bill, posibilii tați ai Sophiei, în acest spectacol. Alături de aceștia, distribuției i s-au alăturat Loredana Groza și Mirela Vaida, în rolul Donnei, mama Sophiei.

Expoziția “Manual de Design Polonez” va fi prezentată în cadrul Romanian Design Week 2018, până duminică, 27 mai, în cel mai mare și mai premiat spațiu creativ din București – Nod makerspace/ MATER.

Vizitatorii vor putea afla cum a arătat viața polonezilor în ultimii 100 de ani. Printre cele 100 de exponate poloneze prezentate la București se găsesc: piese de mobilier, sticlă sau porțelanuri, jucării pentru copii, o locomotivă, un neon, un planor, un scooter și mai multe logo-uri.

Feli va concerta, joi, la Hard Rock Cafe, începând cu ora 21.30. Feli este una dintre cele mai puternice voci din România. Este recunoscută pentru talentul cu care acoperă genuri muzicale diverse, de la folclor sau rap până la blues sau rock.

Improvisneyland, profesioniştii râsului, vin în fiecare joi la Beluga Music & Cocktails. Cei care vor să se amuze un pic îi pot urmări pe actorii care compun una dintre cele mai vechi trupe de improvizație. Intrarea este liberă.

Vunk va susține un concert simfonic – CAMELEOM – la Arenele Romane, joi, începând cu ora 18.00. Orchestra care va urca pe scenă alături de formația Vunk va fi dirijată de George Natsis. Prețurile încep de la 70 de lei și ajung până la 160 lei.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co