Stiri

5 idei pentru a petrece timpul liber

O nouă săptămână, o nouă șansă de a ne bucura de timpul liber. Indiferent de vreme și de stare, trebuie să prețuim tot timpul pe care îl avem. Și tocmai din acest motiv, vă propunem 5 modalități de a-l petrece, marți, în Capitală.

Pentru iubitorii de literatură, jurnalistul Mihai Vociu își lansează marți volumul „Matrioșka mincinoșilor: Fake news, manipulare, populism“, la o librărie din Cișmigiu. La eveniment vor participa, alături de autor, jurnalistul Cristian Pantazi, istoricul Cosmin Popa, politologul Ioan Stanomir și publicistul Cristian Pătrășconiu.

Crsitian Buică revine într-un concert la București, marți, de la 19.30, pe terasa unui local din centrul Capitalei. Astfel, bucureștenii sunt așteptați să petreacă o seară întreagă, simțindu-se bine pe acordurile muzicale ale reșițeanului.

Muzeul Național al Literaturii Române vă așteaptă la o nouă întâlnire cu muzica și poezia, de data aceasta în compania lui Zoltan Butuc și a lui Dan Manciulea, tot marți, de la ora 19.00. Evenimentul este dedicat iubirii pentru poezie, iar intrarea este liberă.

Spectacolul Antrenament pentru schimbare, din seria DoR Live are loc marți, de la ora 19.30, la Teatrul Național. Evenimentul propune o serie de exerciții alături de cei care insistă, persistă și se încăpățânează să schimbe lucruri în România.

Dacă îți place karaoke-ul, marți este o petrecere dedicată ție. La un local din București, toată seara cei mai îndrăzneți participanți sunt așteptați să își arate talentul muzical.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co