Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei de weekend

Un nou an a început. Primul weekend din acesta a sosit și el. Așa că după o binemeritată vacanță, să petrecem un weekend pe cinste. Iată ce idei de timp liber vă propunem sâmbătă și duminică, în Capitală:

Casa Experimentelor, primul centru ştiinţific non-profit din România aniversează în acest weekend 3 ani și oferă tuturor intrare gratuită sâmbătă. Aici se predau lecții de fizică, matematică sau chimie, iar în 3 ani 35.000 vizitatori le-au călcat pragul.

Tot sâmbătă, de la 18.30 la Opera Națională, sunteți invitați să urmăriți „Aida”, de Giuseppe Verdi. Opera este în patru acte, cu participarea Orchestrei, Corului și Ansamblului de Balet al Operei Naționale București.

Duminincă dimineață, atât copiii, cât și părinții și bunicii sunt așteptați la Teatrul Țăndărică. Spectacolul la care puteți participa este „Ursul păcălit de Vulpe”, care este dinamic, interactiv și are o morală: nu te încrede în oamenii pe care nu-i cunoști, lăcomia pierde omenia.

O petrecere tehno îi așteaptă pe iubitorii acestui stil de muzică la o petrecere sâmbătă seară, la subsolul Palatului Bragadiru. Printre DJ-ii prezenți se numără Rosario Internullo, The Gang(ro), Marco Briguglia și Cezar Ștefan.

La Unteatru se joacă duminică seara piesa „Vârstele Lunii”. Aceasta vorbește despre bătrânețe, moarte, ambiguitatea memoriei și speranța că dragostea poate ușura apropierea inevitabilă de eclipsa finală.  Piesa a fost scrisă în 2009 de Sam Shepard, unul dintre cei mai mari dramaturgi americani contemporani.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co