Stiri

5 idei de weekend

Iată că a mai rămas o singură zi până la weekend. Distracția se apropie, așa că vă propunem următoarele idei pentru a petrece timpul liber vineri:

Festivalul “Femei pe Mătăsari- Forever Friends!” începe vineri, pe 1 iunie, și are loc pe strada Mătăsari. Evenimentul durează trei zile, în care vom celebra femeia și puterea ei de a face lumea mai frumoasă. An de an, strada Mătăsari se transformă într-o poveste bine scrisă – despre prietenie, despre curajul de a construi, despre artă și frumusețe.

Byron concertează tot vineri la Grădina cu filme – Cinema & more. Trupa cântă rock cu influențe diverse, s-a înființat în 2006 și a lansat de atunci șase albume de studio și trei DVD-uri live.

Dacă nu ați ajuns până acum la Biblioteca Națională a României, încă mai puteți vizita expoziţia „Comorile Egiptului Antic”. Peste 300 de exponate, conținând artefacte originale și replici, vă vor ajuta să înțelegeți etapele de dezvoltare a civilizaţiei Egiptului Antic.

Jukebox & Bella Santiago vor urca pe scena Beluga Music & Cocktails într-un concert ce va avea loc pe 1 iunie, începând cu ora 22:00. Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile şi longevive trupe pop-rock, cu peste 16 ani de activitate şi peste 1500 de concerte susținute.

Pentru iubitorii vieții de noapte, propunem petrecerea #onmyway din Freddo Bar&Lounge. Evenimentul este despre muzică bună și multă distracție. Atmosfera va fi întreținută de Rabinu & Danny Seegan!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co