Stiri

5 idei de weekend

Weekend-ul este la un pas depărtare de noi. Este timpul perfect pentru distracție așa că vă propunem următoarele evenimente:

Art Fashion Fair are loc sâmbătă și duminică, în intervalul 10.00 – 20.00, la sediul Qreator by IQOS din Piața Victoriei. Evenimentul prezintă o galerie de artă de weekend, în care poți să atingi exponatele, să le întorci pe toate fețele, să le încerci, să le probezi și să afli cum au fost făcute chiar de la creatorii lor.

Pe 26 și 27 mai, la Nod makerspace are loc Micul Târg de Design. Cei care vor ajunge la târg își vor putea achiziționa „obiecte mici și drăguțe, de adus acasă și îngrijit”, făcute de designeri și producători locali, cu grijă la detalii și atenție la forme.

Iulia Em va susține un concert acustic pe 26 mai 2018, la Clubul Țăranului. Iulia Em este o artistă independentă, cu un stil eclectic de manieră acustică ce combină sonoritățile new-folk cu accente de blues și jazz și chiar influențe orientale.

Gurmanzii sunt așteptați până pe 28 mai (vineri, sâmbătă, duminică și luni) la Food Truck Festival – The Big One, la Romexpo. Pofticioșii vor savura burgeri și hot-dogs, sandvișuri pulled pork, tacos & burritos, paste, grătare și deserturi de nerefuzat. Nu vor lipsi concertele susținute de artiști ca: Șuie Paparude, GOLAN și Vama.

The Master Musicians of Jajouka, trupă originară din Maroc, concertează pentru prima dată în România, la Club Control, pe 27 mai 2018, începând cu ora 21:00. Muzicienii din Jajouka, conduși de Bachir Attar, cântă o varietate de piese muzicale populare, mai noi sau mai vechi, scrise pentru instrumente muzicale tradiționale. Multe dintre compozițiile din vastul lor repertoriu sunt unice pentru familia Attar și pentru tradițiile lor din Jajouka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co