Stiri

5 idei de timp liber

Mâine se anunță o zi frumoasă de primăvară , cu soare, iar în capitală sunt organizate multe evenimente pentru cei care vor să iasă din casă și să se distreze.

Pentru iubitorii de muzică clasică, Opera Națională București prezintă de la ora 18.30 Nabucco, opera în patru acte de Giuseppe Verdi.

Dacă vă place muzica grecească, sunteți așteptați la Sala Palatului, unde Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine în România cu două concerte live de excepție, care vor avea loc pe 15 și 16 martie, de la ora 20.00.

De asemenea, 15 martie este ultima zi în care copiii pot urmări spectacolul interactiv „Broscuțele înțelepte”,care va putea fi urmărit în cadrul proiectului „Teatrul la Cinema .”

Pentru cei care vor mai mult divertisment, tot pe 15 martie de la ora 20.30 la Beluga Music and Cocktails va avea loc un spectacol de standup și improvizație, cu artiști profesioniști de la Atletico Textila, ca Andreea Mateiu sau Sergiu Costache, dar și alți improvizatori ca Radu Ciobănașu de la Trăzniții sau Gabriel Zaharia, de la Teatrul Național București.

Până pe 17 martie se desfășoară „Primavera. Salon de artă și design”, o expoziție cu vânzare. Puteți găsi ilustrații, bijuterii, articole fashion, parfumuri și obiecte de artă și design. Programul de vizitare este de la ora 12 la ora 20.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co