Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei de timp liber

Zi frumoasă în Joia Mare. Dacă aveți chef de o plimbare prin Herăstrău, nu ezitați să treceți prin Târgul de Paște „Tradiții și Flori de Sărbători”. Evenimentul organizat de Primăria Capitalei își propune să valorifice arta tradițională și să readucă în atenția publicului valorile autentice românești.

Galeria Senso vă așteaptă cu expoziția „Bijuterie Contemporană”, care aduce în fața publicului o colecție extraordinară de creații unicat, semnate de artiști români, ca Alina Predoiu sau Raluca Buzura.
Pentru cei care preferă opera, joia seara are loc premiera spectacolului Cavalleria Rusticana & Pangliacci, în regia lui Ion Caramitru, de la ora 18.30 la Opera Națională București.
Tot de la ora 19, la Clubul Artiștilor vă invită la piesa de teatru „Mai bine nu veni”. Spectatorii devin aici musafiri și iau parte la o zi din viața unui cuplu. Discuțiile aprinse, ironia, tandrețea, iubirea împreună cu certurile din nimic sunt momente pe care cuplul le va trăi nestânjenit de prezența oaspeților.
Pentru spiritele spontane, o seară de improvizație poate fi alegerea perfectă. Improvisneyland, una din cele mai vechi trupe de improvizație din România, vine în fiecare JOI la Beluga Music & Cocktails.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co