Stiri

5 idei de timp liber

Deși vremea nu se anunță chiar atât de frumoasă, iată câteva sugestii pentru cei care vor să iasă din casă și să viziteze diverse locuri, joi, în Capitală.

De la ora 10, la Hanul Gabroveni se va desfășura Bucharest Coffee Festival 2018. Evenimentul va reuși să aducă împreună producătorii locali, importatorii de cafea, naționali și internaționali, produse conexe, și mai ales să-i aducă împreună pe iubitorii de cafea din România și nu numai. De asemenea, se vor organiza training-uri, workshop-uri, se vor prezenta produse noi, vor avea loc demonstrații de latte art și degustări de cafea de specialitate.

Teatrul evreiesc de stat prezintă, de la ora 19, „Made in Moldova”, o piesă de teatru la care o să râzi, dar după ce vei ieși din sala de spectacol vei realiza că așa este realitatea și îți va fi rușine că ai râs.

Tot joi, de la ora 19, la Teatrul Ion Creangă puteți urmări „Amintiri într-o valiză”, o poveste despre o valiză care conține toate amintirile unei persoane , pe care le-a plimbat prin lume. Povestea amintirilor din valiză va fi cu siguranță privită de spectatorii de diferite generații. Bucuria jocului îi va încânta pe cei mici, în timp ce povestea simplă și nostalgică îi va inspira pe adulți să privească către viitor.

La Grădina Sticlarilor, începând cu ora 20.30, puteți participa la Seara de filme inițiatice. “Moner Manush”, în regia lui Gautam Ghose, ne va introduce în peisajul spiritual și social al Indiei secolului al XIX-lea. Filmul urmărește viața lui Lalon Fakir, muzician, poet, dar mai presus de toate un mare mistic și sfânt din Bengal. El rămâne cel mai de seamă reprezentant al tradiției Baul, o tradiție apărută la interecția dintre Vișnuism, Sufism, Tantrism și Buddhism.

Și puteți încheia seara la Hard Rock Cafe, într-un concert live al trupei Direcția 5, în cadrul show-ului „Cel mai frumos cadou!”. Printre piesele interpretate de îndrăgita formație se numără și “O fată ca ea”, “Dacă ai şti”, “Eşti stilul meu,” “Iţi mulţumesc”, “Am nevoie de tine” şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co